lunes, enero 10, 2005

1) SE’N VAN ELS FASCISTES DEL PP I TORNEN ELS LLADRES DEL PSOE.

El poble exigix saber qui es l' autor dels atentats abans de votar.
1) El Palleter. 20-4-2004.
SE’N VAN ELS FASCISTES DEL PP I TORNEN ELS LLADRES DEL PSOE.
Ferrer.


Els resultats de les eleccions estatals del 14 de Març son eloqüents: el sociata José Luis Rodríguez Zapatero ha desbancat -en un volc sense precedents en l’ historia de la pseudodemocracia espanyola- a un govern que tenía la majoria absoluta practicament asegurada a escasos dies dels comicis. Els atentats de l’ 11-M i la posterior i vergonyant manipulacio mediatica que l’ eixecutiu feu de la crisis, insistint per activa i per pasiva en l’ autoria d’ ETA i negant la mes que provable implicacio del terrorisme islamic, movilisà un electorat esquerrà tradicionalment abstencioniste que mes que votar a favor del PSOE eixerci un vot de castic contra el PP.

Pero no ha segut sols l’ 11-M. La botella ya estava que se’n eixia. Han segut huit anys de fascisme molt llarcs i durs. El Prestige, el decretas, les vaques folles, l’ invasio de l’ Iraq, la precarietat llavoral, la carestia de la vida i la vivenda, les subvencions a la Fundacio Francisco Franco, el malestar general, la sumissio a Estats Units...

Ya anava sent hora de passar pagina. A partir d’ ara tot sera diferent. Ya podem donar-li la benvinguda al deficit, la pujada d’ impostos, el boicot al Pla Hidrologic Nacional (PHN) i al Tren d’ Alta Velocitat (TAV), la sumissio a l’ eix franc-alema, la corrupcio generalisada... Aixo sí, hi ha una cosa en que tot continuarà igual que abans i es l’ antivalencianisme. I es que eixa es una de les poques coses en que PP i PSOE sí estan d’ acort.

http://llenguavalenciana.blogspot.com/