lunes, enero 10, 2005

2) AZNAR, EL NIXON ESPANYOL.

José María Aznar acusant a ETA de l' autoria de l' 11-M.
2) El Palleter. 22-4-2004.
AZNAR, EL NIXON ESPANYOL.
Ferrer.


El president dels Estats Units Richard Nixon hague de dimitir per l’ escandol del Watergate. A Espanya el ya ex-president José María Aznar s’ ha convertit en el Nixon espanyol puix fon expulsat del poder pel poble en les urnes al descobrir-se un escandol encara mes gran que el Watergate: que Aznar menti sobre l’ autoria de l’ 11-M.

Clar, que mireusté no ha dimitit. I aço trenca l’ analogia entre abdos antipresidents. Pero es que en un estat bananer com Espanya de llarga tradicio caciquil en la que la gent es pensa que la democracia consistix en votar una volta cada quatre anys i en que la conjugacio del verp dimitir comença en la segona persona del singular, demanar-li a un politic que se’n vaja, encara que siga per una cosa tan greu, poster es massa demanar aci.

Charlot ha mentit, es cert. Pero no ha mentit perque ho diga els rojos o la Cadena Ser. Aznar ha mentit perque aixina ho diu el govern d’ Estats Units, tots els governs d’ Europa, els servicis d’ espionage estrangers, el director de l’ Interpol i tota la prensa internacional. Pero si fins i tot telefonà als directors dels diaris estatals i als corresponsals estrangers per a aconsellar-los qué es lo que havien de publicar! Igualet que en el Tercer Mon!

Aznar volia passar a l’ historia com un gran estadiste de talla internacional, com un president que se n’ anà per la porta gran, en les mans netes i els contes clars. Pero els llibres d’ historia el recordaran per ser el Nixon espanyol, un home autoritari i prepotent, un manipulador que pergue unes eleccions que tenía guanyades per haver mentit als subdits espanyols i que degue aguantar que el poble es manifestara acusant-lo de falsari. Aznar, l’ home que escopi en les tombes dels 200 cadavers de l’ 11-M quan menti al dir que els havia matat ETA.

http://llenguavalenciana.blogspot.com/