martes, junio 06, 2006

204) CAMPAÑA PARA ABRIR LOS OJOS A GOOGLE.

Mural pancatalanufo tachat i rebujat pel poble.

CAMPAÑA PARA ABRIR LOS OJOS A GOOGLE.

Campaña para abrir los ojos a Google

http://www.coaliciovalenciana.com/menue/adhesion/formulariopalleter.html



El buscaor mes famos d´Internet, Google, tampoc ha fugit dels tentaculs del pancatalanisme. L´ultim atentat als valencians i balears ha segut un portal de Google dels "països catalans", una mostra mes de l´imperialisme i totalitarisme pancatalaniste consentit i alenat pels governs "populars" valencià i balear.

El Google pancatalaniste fa servir el servici de redireccionament web de http://www.ppcc.cat/. El domini ppcc.cat esta registrat a nom de Jordi Tarrida i Checa. Si voleu avisar a Google per denunciar que els panques estan utilisan el seu nom en fins politics podeu escriure a la següent direccio espana@google.com.

La pagina esta incumplint casi totes les condicions de Google per poder utilisar la seua marca. Dins dels usos prohibits estan:

Mostrar una marca de Google como el elemento principal de la página web.
Mostrar una marca de Google de modo que dé a entender la existencia de una relación comercial o de filiación con Google, o que Google apoya o patrocina dicha página, o que pueda razonablemente interpretarse que Google o el personal de Google han creado el contenido editorial o se responsabilizan de sus opiniones.
Mostrar una marca de Google de modo que, según criterio exclusivo de Google, pueda parecer engañosa, difamatoria, ilegal, calumniosa, despectiva u obscena, o de dudosa reputación para Google.
Mostrar una marca de Google en un sitio web que viole cualquier ley o normativa.
Incluir o duplicar páginas de Google (incluida la página que aparece al pulsar el logotipo o el cuadro de búsqueda de Google).
Eliminar, distorsionar o alterar cualquier elemento de una marca de Google.


Campaña El Palleter-Coalicion Valenciana


http://www.coaliciovalenciana.com/menue/adhesion/formulariopalleter.html


Vullc ferli aplegar la meua indignacio per permetre que la seua marca, el seu logotip i colors corporatius s´utilisen com a portal d´un buscaor per als mal nomenats "països catalans", una entelequia imperialista inexistent en la llegislacio vigent i que supon una greu ofensa per a molts ciutadans. Vullc expressarli la meua repulsa per permetre l´existencia d´este buscaor politisat i humillant que oferix els seus resultats en angles per a no ferlos en "espanyol". Desconec hasta quin punt son responsables de l´existencia d´este buscaor que ampra l´image de la seua marca i els resultats de busca, per aixo em pose en contacte en vostes per a expressarlos el meu rebuig i esperant que faça lo possible per a posar fi ad este ofensiu portal del seu buscaor


http://www.coaliciovalenciana.com/menue/adhesion/formulariopalleter.html


FONT: El Tirant Blogcindario. 3-6-2006.