miércoles, febrero 14, 2007

301) COALICIO VALENCIANA NO ES D' EXTREMA DRETA, EL PARTIDO POPULAR SI.

El Partido Popular es l' hereu viu del franquisme.
204) Llengua Valenciana Blogspot. 7-2-2007.
COALICIO VALENCIANA NO ES D’ EXTREMA DRETA, EL PARTIDO POPULAR SI.
Ferrer.


El Partido Popular (PP) acusa a Coalicio Valenciana (CV) de ser una formacio d’ extrema dreta. Si, si, el mateix Partido Popular que financiava a la Fundacio Francisco Franco i que anà a la guerra d’ Iraq de la ma de George W. Bush, el mateix Partido Popular que fon l’ unic grup del Parlament Espanyol que es negà a condemnar l’ alçament nacional que desencadenà la Guerra Civil, el mateix Partido Popular que parla de “nazisme” quan veu un mapa dels Països Catalans en el Nou Camp i que despres calla quan eixe mateix mapa apareix en els llibres de text dels escolars valencians o balears. Puix eixe mos acusa a CV de ser d’ extrema dreta.

Des del Partido Popular i alguns sectors ex–valencianistes que li fan el cul gros a l’ Academia de Zaplana (AZ) s’ instistix en la mateixa cantinela una i atra vegada. El conte chines de l’ ultradreta no te ni cap ni peus. CV es un partit conservador, democristia, foraliste i valencianiste que defen el sistema del benestar front a les tesis privatisadores de la dreta neolliberal. Repte a aquells que diuen que CV es un partit ultra a que troben una sola proposta, una nomes, que haja fet CV i que siga digna de ser considerada propia d’ un partit fasciste. Si no la troben (perque evidentment no n’ hi ha) totes eixes acusacions son meres injuries i calumnies sense base.

Mos volen fer creure que Adolf Hitler era Heidi al costat de Joan Garcia Sentandreu. I yo em pregunte... Si tan facha es Sentandreu... ¿per qué convidà a Chimo Lanuza a constituir un partit nacionaliste i d’ esquerres per a sumar forces al foralisme conservador de CV? Si tan facha es Sentandreu... ¿cóm es que Lola Garcia Broch, republicana i progressista, es la vicepresidenta de CV? Si tan facha es Sentandreu... ¿cóm es que el Partit Republicà Autonomiste de Ferran Millan, hereu de Vicent Blasco Ibáñez, s’ integrà dins de CV? Si tan facha es Sentandreu ¿per qué dixa obertes les portes no sols a diputats del PP sino tambe del PSPV fins i tot?

A Sentandreu se li podran reprochar moltes coses. Pero no la de ser un totalitariste perque precissament ell es qui està encapsalant la lluita contra el totalitarisme pancatalanufo. Ni tampoc la de ser un home ambigu que juga a enganyar, puix sempre ha segut molt coherent en lo que pensa. Tot aço es por del PP a que CV es menje al seu electorat i zels del protagonisme de Joan per part d’ ex–valencianistes (L’ Oronella, ONV, ENV, etc.). Al remat, calumnies sense fonament dels mateixos que peguen la cabotada a la Academia Valenciana de la Llengua Catalana (AVLLC), eixa que vol incloure a Valencia i Balears dins de Catalunya al mes pur estil nazi.

http://www.llenguavalenciana.blogspot.com/