sábado, marzo 10, 2007

306) L' ISLAM ¿UN PERILL PER A VALENCIA?

I si algun dia passa aço mateix en Valencia?
206) Llengua Valenciana Blogspot. 8-3-2007.
L’ ISLAM ¿UNA AMENAÇA PER A VALENCIA?
Ferrer.


Està clar que confondre Al-Qaeda en l’ Islam es com confondre el nazisme en la cultura occidental. Està clar tambe que la gran majoria d’ inmigrants musulmans es gent normal i corrent que ve a treballar i a fer sa vida. Ara be, tambe es cert que hi ha una cantitat gens menyspreable de musulmans que presenta greus problemes d’ integracio, que creu que es la societat acollidora la que deu adaptar-se ad ells i no al reves. I tambe que d’ entre els inmigrants musulmans, hi ha qui son extremistes que tenen conexions ab el terrorisme que asola el mon.

Estem acostumant-nos ya a que aci en Valencia la policia desmantele celules terroristes islamiques. En Europa els musulmans quan son un numero gran reivindiquen l’ anexio territorial del lloc que els ha acollit; es el cas de Kosovo (a Servia) o la “Republica Islamica de Marsella” (França)... Pero lo que mes em preocupa es que la majoria d’ ells vinga d’ un foll estat imperialiste (Marroc) en el qual Espanya te un conflicte territorial (per Ceuta, Melilla, Chafarines, Canaries i Jolibert), que masacra al poble saharaui, ambiciona regions d’ Algeria, etc.

Per a evitar un nou 11-M, l’ Estat Espanyol ha apostat per a agenollar-se davant de la dictadura marroquina. S’ ha traicionat miserablement al poble saharaui. Es sacrifica la peixca gallega i les taronges valencianes. No hi ha cap queixa oficial si Rabat expulsa a una delegacio de politics i periodistes observadors dels drets humans. No hi ha cap recriminacio perque el rei Mohamed VI financie l’ independentisme canari en l’ esperança de que si Canaries es segrega d’ Espanya, rapidament se la puga invadir i colonisar com feren en el Sahara. Etc, etc.

¿Qué passarà el dia que Espanya i Marroc entren en guerra per Ceuta i Melilla? ¿Quants marroquins tindrem en eixe moment aci en Valencia dispostos a anar a la Guerra Santa i causar atentats bomba? ¿No sería millor captar inmigrants en els quals no tinguerem conflictes politics? L’ historia mos conta que l’ invencible Imperi de Roma es desmoronà a l’ intregrar com a ciutadans de ple dret als barbars germanics, els quals no creïen en la nacio romana i la socavaren des de dins fins a destruir-la. Qui desconeix l’ historia esta condemnat a repetir-la.

http://www.llenguavalenciana.blogspot.com/