martes, enero 11, 2005

5) CAROD-ROVIRA, L’ AMIC D’ ETA.

Carod-Rovira i ETA, els heroes de Perpinya.
5) El Palleter. 29-4-2004.
CAROD-ROVIRA, L’ AMIC D’ ETA.
Ferrer.


Senyor Carod, per favor, diga-li als seus amics que no em maten. Si ho preferix, li ho demane en catala. I si vol, li balle una sardana i tot. Lo que voste vullga pero que els seus amics d’ ETA no em maten. Yo no vaig a ser qui clame al cel perque algu es reunixca a parlar en una banda terrorista. Que el dialec es bo i al cap i a la fi UCD, PSOE, PP i PNV s’ han trobat en secret alguna volta en ETA. I no passa res. Lo que es del tot inmoral es que Carod li demane a ETA que no assassine en Catalunya i que no li importe que ho faça fora d’ ella.

Carod no ha confessat de quin tema parlà a França, pero si tenim en conte que al cap d’ un mes de la reunio en ETA, la banda assassina declarà una treva nomes per a Catalunya i que Carod ya havia demanat aixo mateix per escrit fa anys, pareix estar ben claret. Dic yo que no quedaria en els bochins per a parlar de futbol ni per a fer-se unes palles tots junts en un dia d’ ardor nacionaliste. ¿Vos imagineu a l’ etarra Mikel Antza imitant a Torrente: “¡Venga, Carod, vamos a hacernos juntos unas pajillas!”? Carod i ETA son bons amics... Pero no tant!

Si ETA assassina en Arago, Valencia o Balears està tot be? Pero no diu Carod que som catalans? O per a aço no? M’ es igual que agarre per l’ ouera al president catala, Pasqual Margall (sense a). Un autentic democrata li haguera demanat a ETA que no matara. I punt. Ni en Catalunya ni en cap atre lloc. Carod demostra sa condicio de bestia inhumana al palesar que no li importa que assassinen un “charnego” quan precissament son pare es un d’ ells. Carod, t’ ofrene el mes profunt dels meus desprecis. No eres un ser huma. Eres pura escoria nazi.

http://llenguavalenciana.blogspot.com/