sábado, julio 15, 2006

234) LA VISITA DE BENET XVI I L' HIPOCRESIA DE SOCIATES I PEPEROS.

Dos models contraposts d' entendre la familia.

179) Llengua Valenciana Blogspot. 15-7-206.
LA VISITA DE BENET XVI I L’ HIPOCRESIA DE SOCIATES I PEPEROS.
Ferrer.

Benet XVI es algo mes que una mera celebritat que ix molt per la TV. Es molt mes que el cap d’ estat d’ un païs. Es molt mes que el Papa de l’ Esglesia Catolica. Benet XVI es la representacio d’ uns valors morals, d’ un ideari, d’ un estil de vida propis de la doctrina catolica. Ho dic tot aço perque es em dona la sensacio de que els politics han anat a donar-li la benvinguda al “personage” pero no a lo que el personage representa en si.

A qué va José Luis Rodríguez Zapatero a donar la benvinguda al Papa? ZP desprecia la familia tradicional, ha llegalisat els matrimonis homosexuals en dret d’ adopcio de chiquets, patix d’ islamofilia i catolicofobia i es planteja molt seriosament llegalisar l’ abortament lliure i l’ eutanasia activa la proxima llegislatura, si trau l’ absoluta. Valent hipocrita este socialiste que acudix a fer el paripe davant un pontifex al que desprecia si o si.

Pijor encara es el PP. Quin paperot feu Paquito Camps! El PP valencià autorisà en el seu dia les unions de fet de parelles homosexuals i les investigacions en celules mare embrionaries. El PP a mes està a favor del divorç, de l’ abortament i de negociar en els terroristes d’ ETA (José María Aznar i Mariano Rajoy ho varen fer). I estos peperos, hereus del fariseus descrits en els Evangelis, son els que despres van els dumenges a la missa de 12.

Les males llengües apunten que l’ orientacio sexual de l’ alcaldessa de Valencia Rita Barberà no es precisament la que millor combrega en l’ ideari catolic. Tres quarts de lo mateix diuen d’ Elena Bastidas, alcaldessa d’ Alzira i tambe del PP, que fins a l’ ultim moment ha lluitat perque Benet XVI visitara sa ciutat. Si tot aço es cert (yo no em gite en els seus llits i no ho puc saber) novament hem asistit a atra farsa teatral del PP.

No mos podem dixar tampoc a gais, lesbianes, bisexuals, transexuals i demes progres que s’ han dedicat a fer uns actes antiPapa en l’ anim de crispar. Ningu fa una marcha antigai quan ells fan el dia de l’ orgull gai. Pero quan ve el Papa a la nostra nacio sí que saben vindre a brofegar i a provocar. Es l’ intolerancia dels tolerants. Aixo si, els mateixos que no et respecten si penses distint ad ells te diuen homofop i fasciste si no els dones la rao.

De nou una cort de fariseus, hipocrites i pilotes s’ han reunit al voltant de Benet XVI tan sols per a fer-se la foto puix els seus actes diaris choquen de ple contra la figura del Papa i lo que simbolisa. Si son contraris a l’ ideari catolic... ¿per qué acodixen al V EMF? Haguera segut mes coherent inventar-se una excusa diplomatica d’ ultima hora i haver-se quedat en casa. Ahi hagueren estat be. En el V EMF sociates i peperos estaven de mes.

http://www.llenguavalenciana.blogspot.com/