sábado, julio 16, 2005

65) CAROD-ROVIRA I HITLER: PAREGUTS RAONABLES.

Carod-Rovira, hereu d' atres grans democrates del passat.
65) Llengua Valenciana Si. 28-11-2004.
CAROD-ROVIRA I HITLER: PAREGUTS RAONABLES.
Ferrer.


En que es pareix el despota alema Adolf Hitler i l’ ultranacionaliste catala Josep Lluïs Pérez Carod-Rovira?

1) Els dos obeixen a un fort sentiment d’ autoodi. Adolf Hiler masacrà als jueus (a pesar de tindre ascendencia jueua) mentres que Josep Lluïs Pérez Carod-Rovira odia als espanyols als qui tilda de charnegos (gossos). Lo qual sorpren si tenim en conte que el pare de Carod es aragones i Guardia Civil. Carod considera charnego al seu propi pare, del qual s’ avergonyix a l’ ocultar el seu llinage patern, Pérez.

2) Tant Carod com Hitler son uns imperialistes. Hitler deia: “Als Sudets parlen alema, son alemans”. En eixa excusa acabà invadint un païs a on es parlava chec. Carod diu: “En Andorra es parla catala, son catalans”. En eixa excusa vol anexionar-se un païs a on es parla Valencià.

3) Els dos tenen vinculs en la violencia; Hitler tenía a l’ eixercit nazi, Carod se sent de lo mes a gust en manifestacions a on clamen a favor de Terra Lliure o reunint-se en els seus amics d’ ETA.

4) Hitler era raciste, creïa en la raça superior (l’ aria), Pérez es etniciste; creu en l’ etnia superior (la catalana).

5) Tant Hitler com Carod aboguen per un nacionalisme expansioniste, excloent i delirant que els otorga el dret d’ aplastar, humillar i anexionar-se al restant de pobles.

6) Per a Hitler tot el qui no pensara igual que ell era el seu enemic, per a Carod tot el qui no pense igual que ell es un fasciste, i per lo tant enemic.

7) Els dos obeixen a un moviment nacional-socialiste, en el cas de Hitler, mes de nomenclatura que atra cosa, al cas de Carod de fet.

8) Tant Hitler com Carod reinventen el passat, el reescriuen a la seua conveniencia, en tot tipo de falacies i mits.

9) Els dos fan servir el chantage; Hitler reclamava anexionar-se nacions si no volien que s’ enfadara, Carod amenaça en boicotejar els presupostos de no exterminar el Valencià.

10) La politica de cedir no valgue en Hitler, ni tampoc en Carod, son insaciables i sempre volen mes, l’ unica forma de detindre’ls es plantar-los cara.

http://llenguavalenciana.blogspot.com/