domingo, julio 10, 2005

60) FRODO HA FRACASSAT, BUSH TE L’ ANELL.

El pacifiste George W. Bush saludant als seus moderats seguidors.
60) Critica Social. 4-11-2004.
FRODO HA FRACASSAT, BUSH TE L’ ANELL.
Ferrer.


Al final ha ocorregut. El president d’ Estats Units, el republicà George W. BushBenito Mussolini del sigle XXI- ha guanyat les eleccions federals. Molts teniem l’ esperança de que una volta trencat l’ eix del mal pels seus esclavons mes debils (el president d’ Espanya José María Aznar i el primer ministre lus José Manuel Durao Barroso) i que el tercer esclavo de la cadena, el primer ministre britanic Tony Blair, podria seguir el mateix cami, molts teniem l’ esperança –insistixc- de que el maxim promotor de la coalicio de la guerra cauria en 2004. Pero no ha segut aixina. La foto de les Açores ha afiançat a Bush i debilitat als seus aliats. Bush ha eixit reelegit president per una abrumadora majoria, es de fet el president mes votat de tota l’ historia del seu païs.

I aixo a pesar de l’ espectacular deficit fiscal. A pesar de que cap president d’ Estats Units havia destruit tant de treball des del crack de 1929. A pesar de que s’ han incrementat dramaticament les diferencies entre els rics i els pobres als ultims quatre anys. A pesar dels documentals del cineastre Michael Moore denunciant totes les conexions entre la familia Bush i la familia Bin Laden. A pesar de que s’ ha invadit un estat com Iraq sols per a que Bush i sos amics empresaris s’ ompliguen les bojaques furtant el petroleu. A pesar de que ha quedat demostrat que no hi havia armes quimiques ni conexions ab el terrorisme en Iraq. A pesar de que les morts dels soldats estadounidencs sols han valgut per a dur l’ anarquia i el terrorisme a Iraq. Bush venç a pesar de tot.

L’ estrategia de posar la por al cos ha eixit be. Cada volta que Bush està insegur posa a Estats Units en alerta, cada volta que pert recolzament apareix un video d’ Osama Bin Laden. Aixina es fa en el vot tofol i aldeà de l’ America profunda, els dels granjers de l’ interior i Sur del païs, el dels vaquers de la pradera que ho resolen tot a tirs, els dels ranchers que pensen que Europa es troba en l’ estat d’ Oklahoma. Bush derrotà en 2000 a Al Gore i al gris John Kerry en 2004. Qui sap si en 2008 competiran per la presidencia Jeff Bush contra Hillary Clinton. Siria, Iran, Corea del Nort... Vorem a qui bombardeja Bush en esta ocasio. En l’ eterna lluita de les forces del be i del mal, Satanas acaba de guanyar una gran batalla. Felicitats per la victoria, president Bush!

http://llenguavalenciana.blogspot.com/