viernes, enero 21, 2005

8) FELACIONS A SIS EUROS.

Josep Maria Chiquillo: "PP, traidor i catalaniste".
8) El Palleter. 5-5-04.
FELACIONS A SIS EUROS.
Ferrer.


Unio Valenciana (UV) està a la venda! Son les rebaixes! Aprofiten senyors per emportar-se lo que vullguen! Tot a un euro! L’ escritori, un euro! Aquell despaig, un euro! La seu local, per un euro! La dignitat per sols un euro! Diu un amic meu que si ell fora dona sería una puta. “Pero una de les de lux ¿eh?, que mamant-la per 6 € no vas a cap de lloc!” -aclarix el tros d’ animal-. En la cupula de UV hi ha molta puta, pero de les de 6 €. Ya ho demostrà l’ orangutanot del secretari general de UV, Valer Eustaquio, quan feu el “Pacte de la Dipu”, pel que UV recolzà al PP en la Diputacio de Valencia a canvi d’ un salari per a Eustaquio, qui passaria aixina a eixercir el flamant control de la fotocopiadora. “Per a omplir la Diputacio de mes valenciania encara, si cap!” -afirmà Eustaquio, referint-se al pacte en la dreta espanyolera del PP-. Lo dit, tot completet per tan sols 6 €.

Independentment de que el llector simpatise o no en UV i lo que representa, no em negarà lo trist i lo patetic de la debacle d’ un grup que es un cadaver picotejat pels buitres. Un partit com UV que arribà a ser el tercer de la nacio, ara es troba a la venda, a preu de saldo, per practicament una almoina. ¡Que patetic vore als seus dirigents suplicant un puesto en les files del PP (Josep María Chiquillo, Valer Eustaquio, Juli Chanzà...) o del BNC (Héctor Villalba, Lorena Ferrandis, Davit Marchuet...), els mateixos partits que han fet tot lo possible per afonar UV! Tots ells estan tan morts de fam que recorden a l’ autor Manuel Sanchis Guarner, qui sent valencianiste de sempre (defensor d’ una Llengua Valenciana i balear independents) als anys sixanta passà a ser catalanufo per un premi que li donaren. Es vengue per un plat de fessols! Mira si estava mort de fam!

Tot lo mon a terra, que venen els nostres! –esta es la situacio que viu UV-. Els caps unionistes estan entregant-se al PP i desmantellant UV per un entrepa de mortadela. El 50% dels afiliats s’ ha donat de baixa. I a aquells que com l’ ortodox Joan Culla s’ atrevixen a denunciar la corrupcio de la directiva puix sel’s expulsa i punt. Pero de poc els valdra la seua traïcio a estes putes de 6 €. Joan Culla, en el lletrat Joan García Sentandreu, ha denunciat a Chanzà i Eustaquio font a la justicia, els juges acosen -ab l’ estat de dret- als cacics, l’ acort PP-UV podria ser anulat per no haver respectat el Consell Nacional la decisio dels compromisaris i el Segon Pacte del Pollastre no dona els seus fruits perque no s’ ha produit l’ esperada fuga de vots de UV al PP, lo que evidencia la necessitat de construir un gran partit valencianiste que cobrixca l’ espai que no cobrix ni BNC ni UV.

http://llenguavalenciana.blogspot.com/