martes, febrero 15, 2005

14) DE LA REGENERACIO DEMOCRATICA I EL NOU TALANT.

Zapatero mostra ara el seu verdader rostre.

14) El Palleter. 19-5-2004.
DE LA REGENERACIO DEMOCRATICA I EL NOU TALANT.
Ferrer.


¿Se’n recorden del president espanyol Felipe González? ¿Se’n recorden d’ allo de “OTAN, d’ entrada no”, els 800.000 puestos de treball que anava a crear i el cent anys d’ honradea? Al final Espanya acabà ingressant en l’ aliança atlantista, patint una desocupacio de mes de tres millons de parats i la major orgia de corrupcio des de l’ inici de la pseudodemocracia espanyola en 1975. A nivell de Valencia, els sociates ens impongueren el catala en 1983 i sumiren al nostre païs en una llarga, angoixosa i continuada decadencia durant mes de deu anys.

Despres li aplegà el torn a José María Aznar. Front al caos heretat dels sociates, bigotes va prometre una “regeneracio democratica”; ell ho explicaria tot en el Parlament, crearia unes comisions d’ investigacio quan li ho demanara les Corts o l’ oposicio i governaria per a tots. O aixo deia. Al final mireusté ni es molestava en compareixer en el Parlament, de les comisions d’ investigacio no saberem mai res mes, i acabarem enrolats tots en una guerra contra Iraq en l’ oposicio del 90% del poble. El PP valencià oficialisà el catala en el nostre païs.

Huit anys de fascisme mes tart, ha arribat al poder per pura carambola José Luis Rodríguez Zapatero. A lo llarc de tota la campanya ha insistit mils de voltes en que ell tindria un “nou talant”, atre estil de governar, que el poder no li canviaria, que ho faria tot en consens i dialec. La qüestio es que sa primera decisio –la retirada de tropes d’ Iraq- fon presa sense ni tan sols consultar-li al Parlament. I ya ha anunciat que paralisarà el PHN via decret. No fa ni quatre dies que està al poder i ya te el mateix bigot de facha que Aznar. Este talant no es nou.

No puc evitar fer una caraça d’ oix i de repugnancia quan veig un politic espanyol. Es com si una panderola passara per davant de mi. No es tracta de dretes ni d’ esquerres... No vos doneu conte de que tots son iguals? No vos doneu conte de que son uns cacics? No espereu res bo d’ Espanya ni dels espanyols. No confieu mai en ells. Espanya nomes veu en Valencia una puta moneda de canvi. Sols quan els valencians tingam un partit valencianiste fort en Espanya i en Europa, els espanyols dixaran de riure’s en la nostra cara i de prendren’s el pel.

http://llenguavalenciana.blogspot.com/