martes, agosto 09, 2005

74) ANTOLOGIA DE LA BURRERA, L’ANALFABETISME I ATRES CATALANOANIMALADES (2).

El 27-N el poble protestà contra les agressions de PSOE i tripartit catala.
74) Llengua Valenciana Si. 21-12-2004.
ANTOLOGIA DE LA BURRERA, L’ANALFABETISME I ATRES CATALANOANIMALADES (2).
Ferrer.


Per a fer-mos riure a carcallada neta no hi ha res millor que llegir els arguments cientifics dels catalanufos. Son tan hilarants i surrealistes que pareixen firmats pel propi puny i lletra de Groucho Marx. Ni El club de la comedia ni Humor s’ escriu en h ni No et rigues que es pijor ni Caiga qui caiga... Qui vullga trencar-se el pit de tant de riure, li recomane llegir -en els forums d’ internet que debaten el conflicte llingüistic- les bestieses que diuen els catalanofascistes a modo de “proves cientifiques i irrefutables”. Com aperitiu, ahi teniu tres perles.

1) Un dels arguments habituals que llegim en el Forum d’ El Palleter per part dels catalanoignorants es que a Valencia es parla el catala perque durant la Reconquista vingueren repobladors de Catalunya. ¿I vingueren montats en una maquina del temps o que? A caball segur que no, perque que yo sapia en l’ any 1238 –any de la conquista i naiximent del Regne de Valencia- Catalunya no existia. Aixina es que ya m’ imagine a tots eixos colons catalans a bordo d’ OVNIS i plats volants aterrant en el Regne de Valencia de 1238. Que kults son...

2) Els catalanofascistes diuen que el rei Jaume I el Conquistador va dur a Valencia la marfega, es dir, la bandera de Catalunya. Aixo es com dir que el rei Jaume I portà la bandera de l’ Unio Europea (UE), quan en 1238 ni existia Catalunya ni la UE, ni tampoc les seues respectives banderes. Quan els comentes que en 1238 la bandera d’ Arago tenía dos barres i no quatre, et responen que era la quatribarrada “pero reduida a dos barres per falta d’ espai”(!!!) Aço es com dir que a la bandera de França li llevem el roig perque ocupa molt d’ espai.

3) Els catalanufos afirmen que la Real Senyera es la bandera de Valencia capital i no la de tota la nacio... Curios, si tenim en conte que el Cap i Casal te un escut i no una bandera. Ells argumenten que la marfega era originariament la bandera de Barcelona i que eixa, que per la seua propia regla de tres deuria representar tan sols a Barcelona i no a tota Catalunya, es la bandera que millor representa a Valencia. I no expliquen tampoc com pot ser compatible que dos països distints (Catalunya i Valencia) tinguen una mateixa bandera en lloc de dos.

Continuarà...?

http://llenguavalenciana.blogspot.com/