viernes, octubre 13, 2006

258) FORASTERS VINDRAN QUE DE CASA MOS TRAURAN (1/2).

Esta polemica escena al final resultà ser un fotomontage.
193) Llengua Valenciana Blogspot. 13-10-2006.
FORASTERS VINDRAN QUE DE CASA MOS TRAURAN (1/2).
Ferrer.


Si no en tinguerem prou en els inmigrants espanyols de tota la vida (eixos que han vingut morts de fam en la maleta baix del braç i que el seu agraïment a mosatros per acollir-los i donar-los treball ha consistit en bramar que el Valencià deuria estar prohibit) ara arriben a les nostres fronteres inmigrants d’ America Llatina, Africa, Europa, Asia, etc. que estan asentant les bases d’ una bomba de rellongeria que ha d’ esclatar en els proxims anys.
Si vaig a la farmacia, per determinats medicaments he de pagar el 40% del seu valor. Eixos mateixos farmacs els tenen gratis els nouvinguts. Es just aixo? M’ he de nacionalisar equatorià per a que m’ atenguen en igualtat de condicions? No entenc tampoc com els inmigrants sense papers –mes de 200.000 a la nostra autonomia- poden tindre la targeta sanitaria i un acces gratuit a la sanitat si despres resulta que no cotissen per a sostindre-la.

Si vaig a la farmacia, per determinats medicaments he de pagar el 40% del seu valor. Pero eixos mateixos farmacs els tenen gratis els nouvinguts. Es just aixo? M’ he de nacionalisar equatorià per a que m’ atenguen en igualtat de condicions? No sería mes correcte que tots estiguerem en igualtat de condicions? Es dir, o tots ho tenim gratis o tots paguem el 40%? Es just que un foraster que porta quatre dies aci ya ne tinga mes drets que yo?

Hi ha persones que apunten que els nacionals deuriem ser primer. Es dir, que a l’ hora de repartir ajudes, l’ estat benefactor atenga primer als nacionals, i al final de tot, als estrangers. Yo no defenc aço sino que tots estigam en un plano d’ igualtat a l’ hora de beneficiar-mos de les ajudes. I aci, tal i com estan plantejades les lleis un Dumistrescu qualsevol te mes drets que un Ferrer o un Pla. Una llei que permet aço es una llei mal feta.

L’ inmigracio es una anarquia. Aci lo mateix entra qui te antecedents penals que qui no en te, qui ve en SIDA que qui està sa, la romanesa que ve a viure de demanar almoina que el senegales que treballarà en l’ obra, el mafios lituà que blanqueja diners que la cristiana veneçolana, qui es analfabet o qui es una eminencia, qui vol integrar-se que el qui espera que els demes d’ adapten ad ell. Cal separar el gra de la palla. No podem seguir aixi.

http://llenguavalenciana.blogspot.com/