martes, octubre 17, 2006

259) FORASTERS VINDRAN QUE DE CASA MOS TRAURAN (2/2).

Desafia a les aficions rivals i despres es queixa de que l' insulten.

194) Llengua Valenciana Blogspot. 16-10-2006.
FORASTERS VINDRAN QUE DE CASA MOS TRAURAN (2/2).
Ferrer.


Quan u mira a França (el païs de la Revolucio Francesa, en la nacio humillada per Adolf Hitler) es pregunta com es possible que el fasciste Front Nacional de Jean Marie Le Pen siga la segona força politica. Despres, quan te diuen que els inmigrants musulmans de Marsella –per la sola rao de ser molts- volen constituir la Republica Islamica de Marsella, entens per que precissament alli es que es troba el major graner de vots de Le Pen.

No sé si aço mos toca molt de llunt o de prop. Si parle d’ Al-Andalus, possiblement li vejam les orelles al llop. Els musulmans son posiblement els mes reacis a integrar-se. Pensen que som mosatros els qui mos hem d’ adaptar ad ells. Ya hi ha els qui exigixen la llegalisacio de la poligamia o la prohibicio de la festa de Moros i Cristians. Sincerament, si tan maravellos es viure en una teocracia medieval, no sé per que se’n venen a viure aci.

Que molts d’ estos inmigrants no entenguen que la democracia, la llibertat d’ expressio i els drets humans son uns principis innegogiables de la nostra civilisacio, produix un choc cultural de dimensions catedralicies. Mos ha costat massa llevar-mos de damunt l’ integrisme catolic com per a abraçar el musulma. Que m’ amenacen d’ assessinar-me pel sol fet de criticar l’ islam colma la meua paciencia. Fins ahi podriem arribar! Ya n’ hi ha prou!

La multiculturalitat –aplaudida pels bovos- es una estafa. En una nacio deu haber una cultura; la local, la dels natius. I qui vinga de fora l’ ha de respectar. Multiculturalitat no, integracio si. Quan he anat a l’ estranger he fet tot lo possible per interessar-me per les costums locals i tractar de ser un mes des del primer dia. D’ igual forma els forasters s’ han d’ adaptar als nacionals i no mosatros ad ells. I qui no estiga d’ acort que se’n vaja fora.

Res tinc contra l’ inmigracio (un fet social que es beneficios i necessari) pero sí del descontrol, l’ anarquia i l’ injusticia de les que adolixen les politiques del govern d’ esta materia, que provoquen uns agravis comparatius molt dificils d’ entendre per la classe obrera i que necessariament alimentaran el racisme i la xenofobia en este païs. O se regula com cal els fluxos migratoris o la nostra societat acabarà explotant d’ odi d’ aci a uns pocs anys.

http://llenguavalenciana.blogspot.com/