lunes, septiembre 12, 2005

83) PER A QUAN LA LLEGALISACIO DE LA PROSTITUCIO?

La prostitucio ideologica, molt pijor que la sexual.

83) Critica Social. 8-2-2005.
PER A QUAN LA LLEGALISACIO DE LA PROSTITUCIO?
Ferrer.


Ya va sent hora de que Valencia copie el model holandes i llegalise la prostitucio. Si l’ ofici mes vell del mon fora llegal en el nostre païs, les persones que es decantaren per ell ho farien perque realment voldrien i no per estar coaccionades per la mafia de torn com ara. A mes pagarien impostos, tindrien dret a la Seguretat Social i a cobrar una pensio el dia de dema, es sotmetrien a controls medics i higienics que en l’ actualitat brillen per sa absencia i desapareixeria –o com a poc es mitigaria- la prostitucio de carrer, que tant irrita als veïns i en rao.

Lo que no pot ser es l’ espectacul deplorable que vivim en el nostre païs: mafia, inmigrants que venen en una promesa de treball i acaben –enganyades- en la prostitucio, violacions, economia sumergida, amenaces de mort, meretrius copulant en mig del carrer a les set de la vesprada quan encara hi ha chiquets jugant, etc. La prostitucio ha estat ahi tota la vida i tota la vida estara perque es un mal necessari. Ya que erradicar-la es del tot impossible com a minim que es regule. I si no la regula la Generalitat, ho fara una mafia. Aixo es lo que hi ha.

Sería un erro importar el model de Suecia. Alli es sanciona als clients nomes per ser-ho. Aixo no ha d’ acabar en la prostitucio i de fet sols servix per a que l’ ajuntament recapte mes i aixi l’ alcalde de torn es puga pagar les lletres del Volvo. Es el mateix erro de quan es perseguia als drogadictes pel sol fet de ser-ho. Tractar-los com a delinqüents produi un efecte bumerang: el consum de drogues es disparà als carrers. I ara es vol repetir la jugada en els puters. I es que el ser huma es l’ unic animal que tropessa no dos sino mil voltes en la mateixa pedra.

Aixo que diuen les feministes de que la prostitucio es una sumisio de la dona al masclisme es una imbecilitat. En Estats Units està en auge la prostitucio masculina per a dones disfrasada de falsa despedida de soltera. No vullc entrar en detalls, pero sols dire que en eixos locals dones solteres i casades cometen colectivament una serie d’ inmoralitats la depravacio sexual de les quals supera en molt a la dels homens puters. Pot ser inmoral, pero no es ni deuria ser mai illegal. No sería yo qui ho prohibira, encara que sols pensar en el tema en faça oix.

http://llenguavalenciana.blogspot.com/