viernes, marzo 25, 2005

25) SE’N VAN ELS CRIATS D’ ESTATS UNITS I TORNEN ELS LACAYOS DE FRANÇA.

El PP encadena una derrota darrere d' una atra ¿quina llastima, no?

25) El Palleter. 16-6-2004.
SE’N VAN ELS CRIATS D’ ESTATS UNITS I TORNEN ELS LACAYOS DE FRANÇA.
Ferrer.


Se’n van els gossos falders d’ Estats Units i Gran Bretanya, i tornen els llepaculs de França, Alemanya i Marroc. A les europees, pirrica victoria sociata a Espanya i ample triumf del Partit Popular Europeu (PPE) a la UE. Encara que estes votades s’ han presentat per PP i PSOE com una segona volta de les estatals, la gent no ha entes aixi: son les eleccions europees en la participacio mes baixa ab una abstencio historica de mes del 50%.

Els candidats no eren els millors. Jaime Mayor Oreja (PP) es un nacionaliste espanyol centraliste i facha que ya s’ havia presentat dos voltes a les eleccions vasques i pergue les dos. I ara, tres de tres. Mariano Rajoy li ha obligat a menjar-se el marro de les europees per por a que li fera ombra. Pel que fa a Josep Borrell (PSOE) dimiti en el seu dia de la candidatura a la presidencia d’ Espanya per raons de corrupcio. Ahi a Brusseles estan be.

Els ultims anys ab el PP han segut durs: l’ allutament entre Espanya i Europa, la submissio total a Estats Units –que destrui l’ Imperi d’ Espanya- i a Gran Bretanya –que no retorna Gibraltar- a canvi tan sols d’ eixir en una foto, la participacio en una guerra illegal i inmoral... Pero a pesar de tot, els peperos son millors negociadors que els sociates i si PSOE pot ser el mal menor a nivell nacional i estatal, a nivell europeu el mal menor es diu PP.

Si estavem mal, ara estarem pijor. Donem la benvinguda a la submissio a França i Alemanya, les concesions al Marroc (entrada de citrics marroquins en perjuï dels valencians, qui sap si la traicio definitiva al Sahara...), l’ abandonament del ventajos Tractat de Niza, el boicot al PHN, l’ anticristianisme a la Constitucio Europea, la perdua de subvencions per a l’ agricultura, etc. Europa sera antivalenciana cinc anys mes gracies a PSOE i PP.

http://llenguavalenciana.blogspot.com/