lunes, octubre 03, 2005

91) PROTECTORAT ETARRA DE CATALUNYA.

Terra Lliure: el catalanisme i el terrorisme sempre han anat de la ma.
91) Llengua Valenciana Si. 6-5-2005.
PROTECTORAT ETARRA DE CATALUNYA.
Ferrer.


Als catalans els agrada inventar-se tituls. Tal es el cas del Principat de Catalunya, principat de fabula i contes de fades que no existix precissament per careixer de princip. Perque que yo sapia el principat es Asturies. Si ne volen un titul de ben pompos podrien aplicar-se el de Protectorat Etarra de Catalunya. I es que gracies a Josep Lluïs Carod-Rovira, ETA pot assessinar en qualsevol part del mon exceptuant en Catalunya. Que be que ha de viure un quan sap que el seu territori es troba a salvo d’ extorsions, raptes, coches bomba i tirs en la nuca!

Per contra, aci patim l’ assot terroriste de la banda assessina. Per a ETA Valencia es un objectiu preferent. Els molt canalles cada dos per tres explosionen artefactes bomba al païs, generalment contra interessos turistics en les comarques del Sur. Per sort no sol haver morts, gracies a Deu, pero no dixa de sorprendre que Carod-Rovira que diu que els valencians som catalans i Valencia una regio de Catalunya no extenga el protectorat etarra a la Catalunya Sud, es dir, a Valencia. Curios. Per a lo que volen som catalans, pero per a aço no no ho som.

I despres encara hi haura gent –benintencionada, segur- que diga que els catalans son els nostres germans. Pero no mos enganyem. Si Catalunya no exten el protectorat etarra a Valencia –a la que considera catalana- es per la mateixa rao per la que es nega a fer un trasvas de l’ Ebre als germans del Sur, o per la que boicotejen la Copa America. Per la senzilla rao que ells no mos consideren germans, sino una mera colonia. Quin germa digne de tal nom pactaria en un terroriste per a que mate al seu germa a canvi de que ad ell no li faça cap de mal?

http://llenguavalenciana.blogspot.com/